Unior edhe në Shqipëri
Tashmë kompania Arta-Impex zgjëron veprimtarine e saj edhe në Republikën e Shqipërisë, si distributor gjeneral i produkteve të kompanisë Unior...

më tepër
Së shpejti me depo shitëse në Tiranë
Së shpejti do të kemi edhe pikën tonë kryesore shitëse në Tiranë ku do të mund të furnizoheni...

më tepër
Aksioni 30.10.2012
Ofertë e veçantë e veglave të punës Unior, për nder të hapjes së Depos në Tiranë – Çmime më të ulëta për një numër të madh të veglave të punës deri në fund të vitit....

më tepër
Aksioni 30.10.2012
30 tetor 2012. fillon aksioni i shitjes së UNIOR karrocave një komplet të përbërë prej 204 veglave dhe mjeteve...

më tepër

KONTAKT AKSIONE PRODUKTE PËR NE
© 2011 Artaimpex/ Të gjitha të drejtat të rezervuara
Produkcioni: effektmedia