Aksion-30.10.2012

Ofertë e veçantë e veglave të punës Unior – Çmime më të ulëta për një numër të madh të veglave të punës deri në fund të vitit. Prodhuesi i veglave të punës Unior paraqet një ofertë të veçantë të mjeteve të zgjedhura me çmime aksioni.

Asortimani i veglave me çmime të zbritura është i ndarë në katër grupe kryesore të destinuara:
  • Mirëmbajtjen e makinave e makinave dhe furnizimin e punëtorive me pajisje, ku janë të zgjedhura mjete të posaçme për rrotat, frenat, sistemin e vajosjes, asortiman i veglave dhe çelsave dhe garniturë të përgjitshme të punës për mirëmbajte
  • Industri, ku janë të zgjedhura lloje të veçanta të pincave, garnitura të veglave, çelësa çift rrotullues dhe vegla pneumatike
  • Ndërtimtari, gërshërë për prerjen e përforcimeve të betonit, kabllo, fletë metalike, pinca, çelësa për fillesë të tubave, për marangozë, për përforcim të betonit, nivelizim etj.
  • Mjete punë për tension të lartë të rrymës elektrike ku janë të zgjedhura mjetet e izolimit (deri në 1000 V) me lloje të ndryshme të izolimit: lloje të ndryshme të pincave, çelësave, thikave, kaçavidave, garniturë mjetesh, mjete të posaçme për të hequr izolimin në lloje të ndryshme të kabllove, si dhe pinca dhe kaçavida të veçanta për Elektronikë.

Ky aksion i shitjes do të vazhdojë deri në fund të vitit 2012. Gamën e ofertave speciale mund ta gjeni në katalogun tonë për vitin 2011-2012.

KONTAKT AKSIONE PRODUKTE PËR NE
© ARTAIMPEX 2011. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
Produkcioni: effektmedia