Aksioni 30.10.2012

Ofertë e veçantë e veglave të punës Unior – Çmime më të ulëta për një numër të madh të veglave të punës deri në fund të vitit.Prodhuesi i veglave të punës Unior paraqet një ofertë të veçantë të mjeteve të zgjedhura me çmime aksioni. Asortimani i veglave me çmime të zbritura është i ndarë në katër grupe kryesore të destinuara..

më tepër
Aksioni 30.10.2012

30 tetor 2012. fillon aksioni i shitjes së UNIOR karrocave një komplet të përbërë prej 204 veglave dhe mjeteve. Kompleti i mjeteve në një karrocë është zgjedhur në mënyrë që të jetë i përshtatshëm për përdorim të gjërë në punëtori, servise, mirëmbajtje, ...

më tepër
KONTAKT AKSIONE PRODUKTE PËR NE
© ARTAIMPEX 2011. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
Produkcioni: effektmedia