Unior edhe në Shqipëri

Tashmë kompania Arta-Impex zgjëron veprimtarine e saj edhe në Republikën e Shqipërisë, si distributor gjeneral i produkteve të kompanisë Unior të Slovenisë dhe poashtu bën shitjen e produkteve të kompanive tjera ndërkombëtare si Dewalt, Keil, Volker dhe Black & Decker.

Së shpejti do të kemi edhe pikën tonë kryesore shitëse në Tiranë, ndërsa në të ardhmen e afërt synojmë që të hapim edhe pika tjera shitëse ne qytetet tjera në Shqipëri.

Ne do t'ju ofrojmë vegla pune për ndërtimtari, për mirëmbajtje të makinave, për industrinë e rëndë të kualitetit të lartë kryesisht të markës Unior të Slovenisë.

KONTAKT AKSIONE PRODUKTE PËR NE
© ARTAIMPEX 2011. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
Produkcioni: effektmedia